fredag 1 maj 2009

090401 Valborg

Hejsan,

Hade en härlig dag eller snarare kväll igår. Jobbet var en jävla plåga. Solen stekte som fan och hela jävla Sverige jobbade halvdag utom vi. Från klockan tre på eftermiddagen fram till fem satt jag mest och kollade på klockan som verkade stå helt still!

Till slut blev hon i allafall fem och jag mötte upp Carro utanför och vi gick bort till stadshuset och mötte upp grabbarna som satt där. Sen satt vi där drygt en timme i solen på uteserveringen och drack lite vin och hade det underbart. Efter det var tanken att vi skulle gå hem och grilla, vilket efter vilda diskutioner och mycket om och men och bristande planering slutade med att vi köpte pizza allihopa. (Föga oväntat). Sen gick vi upp till oss och trängde in oss i vardagsrummet och käkade medan vi kollade på Dragons som efter en riktigt spännande match tyvärr förlorade.

Sen dog stämningen totalt. Grabbarna var helt slut efter att ha suttit ute i solen hela dagen (jag vill påstå att det konstanta öl-intagen också bidrog till tröttheten) och Carro och jag hade ju jobbat hela dagen vilket gjort även oss ganska slut. Så i en timme satt alla mest tyst och stirrade in i väggen. Sen tog vi ett beslut. Antingen skulle vi "call it a night" eller tagga till. Vi taggade till. Kvällen tog fart och avslutades på O'learys dansgolv.

Vi har sovit gott och nu är det ny dag med nytt solsken, hoppas verkligen det här vädret håller i sig länge. Nu ska vi göra mysfrukost!

Hej på er!

Inga kommentarer: