onsdag 11 mars 2009

090311 Underbara vänner!

Hej,

Igår åkte han med stort H. Kvällen gick skitbra ändå tills han stod och packade på sig alla väskor i hallen och skulle ner till bilen. Då började han böla. Jag som är så jävla känslig i vanliga fall, hur ska jag kunna hålla mig när min prins står där som en gigantisk nallebjörn med tårar som rinner ner för kinderna. Jag lyckades samla mig och fällde bara någon liten tår tills jag hade kramat om honom, hjälpt honom ut och sen stäng och låst dörren - då brast det. Jag satt ensam på golvet i hallen och grät hejdlöst i vad som kändes som en evighet. Men sen när tårarna var slut kändes allt mycket bättre. Jag hällde i mig ett glas vin och kollade på sex and the city sen gick jag och lade mig och somnade utan några vidare insomningsproblem. Dock vaknade jag redan halv sex imorse och kände mig jättepigg trots att jag sovit minst två timmar mindre än vad jag brukar.

Jobbet gick ganska bra idag och när jag slutade kom mina underbara vänner Elin och Lollo och hämtade upp mig tillsammans med Elins mamma Pippi och vi åkte till birsta så jag fick hämta min näst bäste vän - kameran som har varit på lagning. Vi hann även handla lite mat, sen åkte vi hem och lagade lax- utan F! Det är ju hans maträtt, men efter att ha sett han göra den så många gånger kunde jag det mesta utantill. Sen kom mamma och vi åt Elin, Lollo, mamma och jag. Gott som fan. Har haft lite sms-kontakt med lillen under dagen och nu är de framme i Olso och har installerat sig i lägenheten. De var ute på nån krog nu på kvällen och kollade på Timrå-matchen om jag förstod det rätt, vi däremot fick lyssna på radion. Men vinst, det är inte dåligt! :)

Elin och mamma har åkt hem. Imorn ska vi efter jobbet åka och titta på Karlssons bäbis som jag fortfarande inte sett. Skamligt.

Jag hade tänkt slänga upp lite bilder på lägenheten som bl a Blomman tjatat om, men nu ser det förjävligt ut här så det får vänta lite till. Käkade lunch med blomman på stan idag, det var kul. Hinner knappt träffas ngt trots att vi sitter kanske 20 meter ifrån varandra.

Nu ska jag socialisera med Lollo. Sen ska vi sova. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad hon ska få klia mig på ryggen tills ja somnar! :)

Vad skulle man göra utan sina vänner?

1 kommentar:

Anonym sa...

Sötnos ;) love u!