onsdag 18 november 2009

091119 Festkvall med mindre roligt slut

Hej, kommer in och plitar ner nagra rader medan Carro sitter vid datorn bredvid och forsoker kontakta sina slaktingar da det kranglar med hennes kort sa hon har problem att fa tag i pengar. Men det ar ingen fara, hon lanar av oss sa lange.

Igar bestamde vi oss for att festa till det lite. Har inte blivit nagot tidigare da vi alla varit for trott och Jet-laggad for att orka. Vi sov ut till halv 11 och sen hade vi en slappardag vid poolen och traskade runt lite pa var gata. Pa kvallen bestamde vi oss for att ga till Hard Rock Cafe som vi last ska vara ett av de popularaste stallena. Men oj va trakigt det var. Det var ett lokalt hardrocksband som spelade (svinhogt!) och bara balineser dar. Vi gick efter en stund. Hade problem att hitta nagon annan klubb (for vi ville ju dansa) och gick fram och tillbaka efter strandvagen. Till slut stoppade vi en aspackad australiensare och fragade var festen ar. Efter en kort promenad hittade vi till nattklubbsgatan och da blev det drag. Precis stallen i var smak. Vi dansade och drack drinkar till 4 pa morgonen och hade verkligen en toppenkvall!

MEN nar vi val kom hem och skulle stupa i sang bestamde sig finnen for att ta en snabbdusch och vad hander...? Jo, dorren gick i baklas...vid fem pa morgonen. Innan han val kom ut hade det gatt nastan en timme och vi hade forst med egenskapade verktyg forsokt fa upp dorren sjalva, sen hamtat hjalp i receptionen. Killen sprang runt och hamtade vertyg och kampade med dorren, men det slutade med att vi fick bryta/sla sonder dorren innan hann kom ut. Detta resulterade att vi hade 3 andra hotellgaster som stod och skrek och var helt vansinniga utanfor rummet. Vi forsokte forklara att vi inte vasnades med flit och att var kompis var inlast men de verkade inte ha nagon forstaelse for det. Till slut fick vi tillstand av personalen att sla sonder dorren och da kom antligen Finnen ut. Men just nu kan jag misstanka att vi inte direkt ar popularast pa hotellet.

Men pa det stora hela var det en rolig kvall ;)

Idag ska vi bara ta det lungt och aterhamta oss. Imorgon ska vi kanske aka med en guide upp till kulturstaden Ubud och besoka Monkey Forest och vulkanen. Nu ska jag tillbaka till Poolen.

Kul att ni skriver kommentarer! Puss pa er!

Inga kommentarer: