fredag 20 november 2009

091120 Ubud och lite mer bilder

Hej!

Idag har vi varit pa en heldagstur till Ubud med en inhemsk guide som vi blev polare med nar vi kakade pa en restaurant. Vi har hunnit med att se balinesiska dans/teater, kollat in vulkanen, tittat pa tillverkning av handgjorda tyger och silversmycken och besokt de jattehaftiga risfalten. VI har aven varit i monkey forest och halsat pa alla de 100-tals sma sota aporna. Jattekul! :) Vi prickade in en perfekt dag da det varit ganska daligt vader idag. Vi kom tillbaka till hotellet vid fem tiden och nu har vi bara tagit det lungt for att samla krafter infor en fredagkvall i stan. Pa sondag kommer vi troligtvis ta en bat till Gili Trawangan och stanna dar nagra dagar. Jag har inte hunnit ladda over bilderna fran idag annu, men har kommer nagra fler fran de forsta dagarna.


Emil slanger med langharet i duschen vid poolen





Finnen matar Fredrik med rakor



Var favvoklubb Bounty



Jag och Carro dricker gemensam drink

3 kommentarer:

Sofie sa...

Heej! Ni ser ju ut att ha det underbart! Härligt att få damma av sommarkläderna... Här hemma är det bara regnjacka som funkar. Vi saknar dig på jobbet ska du veta! Ha det så himla bra och njut av din välförtjänta semester =)
Kram Sofie

B sa...

Vad kul att läsa om era äventyr (sönderbrytna dörrar mm...haha) och roligt att du uppdaterar, följer varje dag =) Det verkar hur schysst som helst där ni är och ser inte ut att gå nån nöd på er, tror dock att du längtar hem till sammanställningarna och det häääärliga svenska vädret, +5 småregn och dimma.

Forts. att ha det skoj!

Anna sa...

FOOOORSAAAAAAAAAAAAAAKRIIIING!